𝐇𝐮𝐥𝐩 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 (𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞) 𝐛𝐨𝐫𝐬𝐭𝐩𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐬𝐞? 🎗


Sinds mei '22 werken wij samen met deze fantastische vrouw! Eva is een zelfstandige bandagiste met als specialisatie borstprotheses.

Ze volgde de opleiding orthopedisch technieker aan Thomas More en studeerde af in 2013, deed haar ervaring op in een Orthopedische zaak in Leuven en haalde in 2015 haar erkenning bij het Riziv.
Er zijn veel orthopedische technologen, maar naar onze mening is er maar 1 "Eva" in Limburg.

De reden waarom wij kozen voor een samenwerking met Eva is omdat zij naast bandagiste ook lingeriestyliste is, ervaring die ze opgedaan heeft in de lingeriewinkel van haar mama in Oostmalle.
In de meeste Orthopedische zaken kennen ze wel veel over borstprotheses maar zeer weinig over lingerie, het bijzondere en de meerwaarde van Eva is dat zij beide werelden kent.
En voor de provincie Limburg kiest ze exclusief voor ons♥
Eva heeft ons echt overdonderd met haar aanbod aan borstprotheses, serieus, wij hadden geen flauw idee dat er zo veel verschil in protheses bestaat. Per borstmaat minstens 15 verschillende protheses in verschillende vormen, gewichten en materialen.

Eva komt iedere maandag naar onze winkel in ALKEN om dames te helpen met de perfecte prothese (ook zwemprotheses) en werkt enkel en alleen op afspraak.

In onze online afsprakenkalender zit nu een extra sectie, namelijk de Curtres Care ⬇
https://curtres.be/pages/curtres-care

Onder de Curtres Care vind je 2 type afspraken terug:
1) Curtres Care: dames die in behandeling zijn tijdens voor borstkanker, die een borstverkleining of vergroting zullen ondergaan of dames die al een borstprothese hebben en opzoek gaan naar aangepaste lingerie. Zij komen bij onze fantastische collega Anja Vanoppen terecht.

NIEUW! Dames met voorschrift moeten maar 6% BTW betalen in plaats van 21% bij aankoop van prothèselingerie of -badmode.


2) Curtres Care +: dames die hulp nodig hebben van Eva voor de perfecte borstprothese. (voorlopig 1 dag per week omdat Eva van Oostmalle komt en de klanten liefst wil bundelen omwille van de verplaatsing. Komen de uren voor jou echt niet uit, neem even contact met ons op en wij vragen na wat nog voor Eva kan)

Niet onbelangrijk!  Een afspraakje is volledig gratis en vrijblijvend 😘

Liever wat meer info?
Bel ons 011/312567, stuur een app'je 0470/578506 of mail info@curtres.be

We zijn er voor je,
liefs,
Team Curtres

16 september 2022 — Ilse Lemmens