Peggy

'Voor ik bij Curtres werkte, was een bh gewoon een bh...'

Weet je dat ik eerst klant was bij Curtres in Kortessem? Nu sta ik met plezier aan de andere kant.

Ik stapte binnen bij Mara en kwam altijd buiten met prachtige, goedzittende stukken. Die plukte ze zo uit het rek voor me. Een bh was voor mij toen nog gewoon een bh.

Dat je tot een jaar nodig hebt om je helemaal in te werken in deze job, besefte ik pas toen ik alle modellen, merken, kleuren en materialen leerde kennen. Wij plukken niet zomaar iets uit het rek. Ervaring leert ons wat jou het beste staat.

Als klant heb ik trouwens ervaren hoe fijn het afsprakensysteem is. Je komt binnen, hoeft niet te wachten. Je wordt meteen geholpen met onverdeelde aandacht.

Een absolute meerwaarde voor wie een drukke agenda heeft of wie in alle rust en privacy wil passen. Want we hebben allemaal onze onzekerheden, toch?

Ook de maandelijkse Curtresacties zijn een mooi voorbeeld van het klantgerichte werken. Cadeautjes of kortingen, elke klant die een afspraak maakt, belonen we. Knap vind ik dat.

Dat persoonlijke van Curtres sprak me heel erg aan. Wanneer je je klanten met zoveel zorg behandelt, doe je dat ook met je personeel.

Daarom voelt Curtres als thuiskomen wanneer je over de drempel stapt.