Storytelling

PRIMA DONNA

Klaar voor een bruisend feestseizoen in sensuele lingerie van PrimaDonna en PrimaDonna Twist?

Op zoek naar het perfecte cadeau om te geven of te krijgen tijdens de feestdagen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. In het teken van ‘the revival of the party season’ pakt PrimaDonna uit met een verleidelijke eindejaarscollectie voor vrouwen met een grotere cupmaat! Voor de nieuwe series, PrimaDonna Arau en PrimaDonna Twist Abbey Road, vertaalden de designers sexy modetrends in draagbare lingerie voor het feestseizoen.

Samen met zustermerken Marie Jo L’Aventure, voor pittigere urban looks, en Marie Jo Swim, voor tijdloze en stijlvolle swimwear-essentials, is Marie Jo favoriet bij vrouwen sinds 1981.

Partyproof lingerie voor je vollere boezem
Het feestseizoen is in aantocht. Klaar voor een onvergetelijke tijd? Of je nu een avondje de dansvloer onveilig maakt, thuis een feestje organiseert of lekker uit eten gaat. Een killer party outfit met bijpassende sexy lingerie die jouw vollere borsten goed ondersteunt, mag niet ontbreken. Vieren, je goed in je vel voelen en plezier maken staan op de feestkalender en jouw lingerie weerspiegelt die vibe!

Kant en klaar voor de feestdagen
PrimaDonna Arau is semi-transparante, op en top vrouwelijke en luxueuze lingerie met een luipaardprint. Allover kant en weelderig borduursel geven deze collectie een chique, sexy en o zo vrouwelijke uitstraling. Feestelijke schouderbandjes zijn gemaakt van hoogglanzend garen en werden versierd met een gouden hanger (because you are golden).

PrimaDonna Twist SS22 ademt volop zomerse feelgood vibes

De vrolijke PrimaDonna Twist collectie SS22 speelt in op het feelgood-idee. De vrolijke lingerie ademt zomer en zorgeloze fun. La dolce vita, of het leven zoals het is tijdens een zonnige luilekkervakantie aan de Middellandse Zee. Kortom, on-trend lingerie met de allerbeste pasvorm voor je vollere boezem.