DE ORIGINELE 'ETOILE' SERIE UIT 1986 KOMT TERUG!
00 dagen
00 uren
00 Min
00 Sec
Coming soon

Hello Etoile!

Met dank aan haar sexy design maakte Marie Jo Étoile in de jaren ‘80 furore als absolute must-have. Deze winter maakt ze haar comeback als high fashion serie: haar bladmotief en parelbloemen schitteren opnieuw in een transparante stof in saffierblauw. Een exclusieve set met vintage allure en een sexy look.

Toen al gaf de lingerie van Marie Jo vrouwen hun invisible force, en dat doet ze nu nog. Je matching lingerieset zit dan wel verborgen onder je kleren, maar haar effect merk je meteen: hello sexy uitstraling en empowered gevoel!

Bekijk alle snitten van Marie Jo Etoile ⬇

Beugelbh

Deze beugel bh met deep plunge zorgt voor een verleidelijk decolleté. Op de transparante cups zit een abstract bladmotief, dat een comeback maakt uit de eighties. Retro vibes all around!

€110

Bh halve mousse

Sexy decolleté gegarandeerd dankzij deze beugel bh met deep plunge. De halve mousse cups zijn versierd met een abstract bladmotief. Een tijdloos design dat z'n comeback maakt uit de eighties.

€115

Nachtsetje

Stylish by night: kies voor een sexy retro set met een singlet en minishort, afgewerkt met asymmetrische broderie. Mooi om te dragen, zalig om in te slapen.

€99,90

String

Met deze string in broderie maak je je verleidelijke vintage look compleet.

€49,90

Rioslip

Deze rioslip is afgewerkt met transparante tule en broderie voor een sexy look met vintage vibes.

€54,90

Jarretelgordel

Hello sexy look! Deze jarretelgordel is een stylish accessoire dat je op je heupen of in je taille draagt.

€49,90