Over ons

Zoek jij lingerie en badmode dat net zo fantastisch voelt en past als dat het eruit ziet?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In 2001 opende de allereerste Lingerie Curtres te Kortessem. Vandaar ook de naam “Curtres” een verwijzing naar “Curtricias”, de oude benaming van Kortessem. Ondertussen bestaat Curtres uit 3 lingeriespeciaalzaken, 1 webshop en een team van 11 enthousiaste erkende lingerie stylistes.

Binnen ons team hebben wij duidelijke kernwaarden.
Ze helpen ons herinneren of we nog steeds op het juiste spoor zitten:

° wij zijn open en eerlijk
° wij leveren geweldige service
° wij zijn nooit te oud om bij te leren
° wij houden er rekening mee dat iedereen anders is
° wij hebben respect voor onszelf en anderen

WHY
Omdat wij van mening zijn dat iedere vrouw het verdient om te kunnen ervaren welke positieve impact de perfecte lingerie heeft op zowel het lichaam en de geest.

HOW
In alles wat we doen zijn we open, eerlijk en leveren wij een uitzonderlijke 1 op 1 service.

WHAT
Wij kiezen bewust voor "eerlijke" merken met de jusite prijs-kwaliteit verhouding. Kwaliteit is terug te vinden in anti-allergische producten, perfecte pasvormen, stevigheid maar vooral duurzame materialen en de juiste knowhow.

TIP
Ook al koop je graag online, laat je best regelmatig adviseren door een erkende lingerie styliste! Niet enkel wat betreft de juiste behamaat, maar ook omtrent de juiste pasvorm.  Uit onderzoek blijkt dat nog steeds 70 procent van de dames de verkeerde beha-maat draagt.
Ben je niet helemaal overtuigd van je online aankoop of ben je benieuwd naar het effect van de juiste pasvorm op jouw lichaam? Kom dan zeker eens langs in één van onze drie speciaalzaken.

Wij kiezen heel bewust om te blijven werken op afspraak zodat we de drukte kunnen spreiden, voor iedereen evenveel tijd kunnen vrijmaken en een buitengewone service kunnen geven. 💖
Shoppen op afspraak is zeker niet verplicht, maar klanten met een afspraak krijgen absolute voorrang.
Dus kom je langs zonder afspraak, bestaat de kans dat je moet wachten of mogelijk zal gevraagd worden om op een later tijdstip terug te komen. 
Een afspraakje boeken kan super gemakkelijk via onze online afsprakenkalender of telefonisch op het nummer 011/312567 (tussen 10 en 18h) en we kijken samen voor een gepast stylingmomentje.

Tot snel?

Liefs,
Team Curtres