Missie

De positieve impact van lingerie op lichaam en geest ervaren tijdens je hele leven, dat wenst Curtres alle vrouwen toe. Daarom creëert Curtres een veilige omgeving waar iedere vrouw terecht kan met vragen en twijfels.

Waar jij als klant exclusieve tijd met de stylistes kan doorbrengen en dankzij hun expertise kwaliteitsvolle lingerie vindt voor jouw lichaam. Tijdens elke fase van je leven.

Doorheen je leven heb je meer dan 100 bh’s nodig, maar slechts één boezemvriendin.

Because Curtres cares

Kernwaarden

Daar hoeven we bij Curtres niet naar te zoeken. Die zijn zo vanzelfsprekend dat we ze al jaren elke dag toepassen.

Vertrouwen

Curtres creëert een warme omgeving waar klanten zich in alle veiligheid blootgeven en kunnen rekenen op eerlijk advies van experten.

Respect

Voor elk lichaam, voor ieders grenzen en eigenheid. Respect voor het vertrouwen van klanten, collega’s en leveranciers.

Betrokkenheid

We luisteren, herkennen en erkennen de vragen van onze klanten. Zo bieden we steeds de beste oplossingen. Ook als we daarvoor naar de klant toe moeten komen. Ook als dat soms betekent dat we niet verkopen. Ook dan.

Groei

Wij blijven evolueren. Onze expertise blijft groeien. Zo garanderen wij onze klanten het beste aanbod en de beste service.

Visie

Curtres blijft groeien. Ons geheim?

Een hoge feelgoodfactor die stroomt van management tot klant.
Een team van experten dat zorg draagt voor de klant en voor elkaar.

Wat elk individu bindt, is het houden van warmte, een persoonlijke aanpak en de drang om de beste oplossing te zoeken voor onze klanten.

Met ons dreamteam willen wij iedere vrouw, die dezelfde normen en waarden volgt, helpen met gepaste lingerie ongeacht leeftijd, afkomst, beperkingen of financieel vermogen.

Dat willen we bereiken door ons aanbod te verbreden en onze werkwijze af te stemmen op maat van onze verschillende doelgroepen met de Curtres-feelgoodfactor als leidraad.

De feelgoodfactor die ons verbindt en uniek maakt.