Anja V

'Een goede maatbepaling vergt kennis.'

Als oprichtster van Curtres gaf ik in 2020 de fakkel door aan Geert en Ilse om me te concentreren op wat ik het allerliefste doe: in de winkel staan.

Ik hou ervan klanten op hun gemak te stellen, de juiste pasvorm uit te zoeken en hen iets aan te bieden waar ze in eerste instantie misschien niet zelf voor zouden kiezen. Dan zie ik hun ogen schitteren wanneer ze in de spiegel kijken.
Dat is hartverwarmend.

Vrouwelijke lichamen langs hun mooiste kant belichten. Daar doe ik het voor, want soms dragen vrouwen voor het eerst in hun leven een goed passende bh en zijn ze daar oprecht dankbaar voor.

Een goede maatbepaling is niet simpel. Het vergt heel wat voor je alles onder de knie hebt, want tijdens een maatbepaling gebruiken we kennis van de anatomie van verschillende borsten, modellen, pasvormen en merken. Daarom blijven we onszelf bijscholen bij Curtres.

Ook voor onze Care, de prothese-, pre- en postoperatieve lingerie, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en oplossingen, zodat ik klanten kan bijstaan tijdens elke periode van hun leven.

Die verbinding met onze klant is wat we willen bereiken.

Dat wij onze focus dankzij het afsprakensysteem dan ook exclusief op onze klant kunnen leggen, zorgt des te meer voor een heel persoonlijk contact en zo heb ik het graag!