Ann

'Een slipje maakt het helemaal af.'

Ik werk bij Curtres in Hasselt en eerlijk, ik wil hier nooit meer weg. Dat komt door de teamgeest. Onze vestigingen zijn geen op zichzelf staande eilandjes.

Wij hebben bijna dagelijks contact met onze collega’s van de andere winkels of het bureau. En al verschillen onze karakters, onze neuzen staan allemaal in dezelfde richting. Curtres-minded, van de eerste tot de laatste.

Hoe dat komt? Wij gaan met elkaar om, zoals we ook met onze klanten omgaan. Met respect en waardering. Dat merk je aan kleine details zoals persoonlijke berichtjes en een open communicatie. Daarom ben ik hier ook gewoon gelukkig.

De setjes met beugel bh verkoop ik het liefst. Wat zo'n setje echt helemaal af maakt, is het het juiste slipje. Daar zitten vaak echte pareltjes tussen. Het loont de moeite om eens een speciaal slipje uit te proberen. Daar verhoog je het effect van je bh nog eens mee.

Benieuwd naar wat we allemaal in onze collectie hebben? Ik laat ze jou met veel plezier zien. Winter en zomer.

Het meest hou ik van drukke periodes met volle agenda’s. De feesten, solden of zaterdagen. Verkopen in de stad is fijn. Zo krijgen wij niet alleen onze vaste Hasselaren over de vloer, maar ook toeristen die een afspraak boeken. Dan stof ik mijn Frans of Engels af. Dat is een uitdaging, maar die ga ik niet uit de weg.

Wanneer mijn klant me oprecht dankt voor de service, maakt dat mijn dag. Ik hou van mijn job. Valt het op?