Conny

'Iedereen moet goed rood in de kast hebben.'

Het standaardlichaam bestaat niet, daarom heb ik een hele schuif met slimme oplossingen die ik graag voor je open trek.

Denk maar aan een antislip rond je schouderbandje, een tussenstukje waarmee je de omtrek van je bh net dat tikje vergroot, speciale tape waar je het een en ander mee kan vastkleven, strikjes die je op je sluiting vastklikt wanneer je rug zichtbaar is, of een plak bh wanneer je liever niets van je bh laat zien.

Je ziet het. Wij kennen alle truken uit de trukendoos en gaan bij Curtres nog een stapje verder! Denk aan body’s die te lang uitvallen, of een groot verschil in cupmaat tussen linker- en rechterborst. Dankzij de retouches die we zelf doen, helpen we heel veel vrouwen verder.

Soms komt het ook op de voorbereiding aan. Zo let je bij het kopen van een jurk bijvoorbeeld best op de ruguitsnijding en de halslijn of denk je beter eerst na over de lingerie die in je kast ligt. Dames die heel gevoelig zijn, raad ik dan weer de Soft Strech slipjes van Chantelle aan. Die voelen als een tweede huid. En zo kan ik nog even doorgaan.

Weet je bijvoorbeeld wat je best draagt onder een witte trui of blouse? Je kan een bh in huidskleur kiezen, maar wie het graag avontuurlijk heeft, kiest eentje in 'goed rood'. 'Goed rood', want het ene rood is het andere niet.

Kom langs. Ik laat je met plezier het verschil zien.