Erica

'Ik haal letterlijk alles uit de kast.'

Om de beste service te blijven geven, is bijleren belangrijk. Daarom vind ik fabrieksbezoeken boeiend. Zo kan ik klanten uitleg geven over de ontwikkeling van hun lingerie.

Tevreden klanten, daar doen we het natuurlijk voor en dat willen we bereiken door de totale omkadering. Daarom is er ook werk wanneer er geen klanten zijn.

Na elke klant hangen we alles weer netjes op zijn plek en we checken regelmatig of alles nog op maat en kleur ligt. En ja, je zal me ook zien speuren naar stofjes. Een aangename ruimte is belangrijk toch?

Zo moeten ook de haartjes van de matjes in het pashokje altijd netjes omhoog staan. Zoals dat zou zijn voor de eerste klant van de dag.

Ik zorg graag voor mijn klanten en stel ook veel vragen. Over de lingerie, maar bijvoorbeeld ook over hun houding. Het is immers onze taak om volgens lichaam, gewoontes en houding van de klant het beste stuk aan te bieden.

Zak je 's avonds onderuit in de zetel, dan biedt een topje zonder beugels misschien meer comfort. Daar moeten we ons gewoon van bewust zijn.

Naast lingerie verkopen we ook huispakken, pantoffels en badmode. Badmode vind ik ontzettend boeiend. Daar hoort heel wat opruimwerk bij, want ik haal voor mijn klanten letterlijk alles uit de kast.

Elk seizoen is telkens een ontdekkingsreis. Nieuwe modellen, frisse kleurtjes, ik voel me als een kind in een snoepjeswinkel. Ook onze klanten worden er vrolijk van. Of ze nu gewoon baantjes gaan trekken of op vakantie gaan, ik reis altijd een beetje met ze mee.