Geert

'Ik vul mijn tank met werkplezier.'

Als man van Ilse maakte ik de switch van een harde mannenwereld naar een zachte vrouwelijke sector. En eerlijk, ik kan het me niet meer anders voorstellen...

Niet in het minst, omdat het bureau van Curtres aan ons huis vast zit en het team 's middags gewoon rond onze eettafel verzamelt. Alvast een fijne werkomgeving met hele goede koffie.

Werkplezier is dan ook belangrijk. Het is voor mij persoonlijk een grote motivator. Zo vul ik mijn tank met hernieuwde energie. Dat werkplezier haal ik uit fijne dagelijkse contacten en groeiende ideeën.

Die ideeën mee vorm geven, blijven innoveren en evolueren, zijn mooie uitdagingen. Vooral als we daarmee bijdragen aan de levenskwaliteit van ons team en onze klanten.

Dat gevoel werkt voor mij enorm motiverend.

Achter de schermen heb ik een heel uiteenlopend takenpakket. Gaande van uurroosters, lonen, webshop én alle technische aspecten. Met vier vestigingen is er altijd wel ergens een klusje op te knappen, logisch dat dit ook binnen mijn takenpakket valt.

Ja, wij praten veel op het bureau. Dat hoort erbij. Daar zitten leermomenten tussen, zoals coaching, maar evengoed meezingen met de radio.

Alleen als het over kleur gaat, zwijg ik.
Dat laat ik aan de dames over...