Geert

'Ik vul mijn tank met werkplezier.'

Als man van Ilse stond het in de sterren geschreven dat ik ooit deel zou uitmaken van het Curtresteam. De komst van een baby'tje bij zowel Lies als Goele versnelde die stap. En eerlijk, ik kan het me niet meer anders voorstellen...

Niet in het minst, omdat het bureau van Curtres aan ons huis vast zit en het team 's middags gewoon rond onze eettafel verzamelt. Alvast een fijne werkomgeving met hele goede koffie.

Werkplezier is dan ook belangrijk. Het is voor mij persoonlijk een grote motivator. Zo vul ik mijn tank met hernieuwde energie. Dat werkplezier haal ik uit fijne dagelijkse contacten en groeiende ideeën.

Die ideeën mee vorm geven, zoals ons project met de rusthuizen, het nieuwe afsprakensysteem of de webshop zijn mooie uitdagingen. Vooral als we merken dat we daarmee bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen.

Dat gevoel werkt enorm motiverend.

Met vier vestigingen moet er altijd wel ergens een klusje worden opgeknapt en daar ontlast ik de dames graag mee.

Op het bureau zelf concentreer ik me op een uiteenlopend takenpakket. Zo puzzel ik werkroosters in elkaar. Hou ik me bezig met lonen, producten opladen in de webshop, maar bijvoorbeeld ook met het technische gedeelte van het computersysteem.

Ja, wij praten veel op het bureau. Dat hoort erbij. Daar zitten leermomenten tussen, zoals coaching, maar evengoed meezingen met de radio.

Alleen als het over kleur gaat, zwijg ik.
Dat laat ik aan de dames over...