Goele

'Samen op ontdekking.'

Ik werkte in de winkels van Alken en Sint-Truiden voor ik op het bureau van Curtres geland ben. Dankzij die ervaring kan ik de wensen van klanten ook telefonisch heel goed inschatten.

Ik startte mijn carrière als styliste in de winkels in Alken en Sint-Truiden. Na de lockdowns beslisten we om de winkel in Sint-Truiden te sluiten én meer in te zetten op persoonlijk contact met onze klanten. Ik kreeg de kans om mee achter de schermen te werken.

Achter de schermen ontzorgen wij de stylistes in onze winkels van allerhande taakjes, zodat zij hun tijd maximaal kunnen investeren in paskamerservice.⁠ Want dat is waar wij het verschil maken in onze winkels: een rustige omgeving , een sublieme service, de beste stylistes én heel veel privacy.⁠

Ik ken onze producten, kleuren en pasvormen. Wanneer een klant belt, kan ik eerdere aankopen terugvinden in de klantenfiches.

Wil die klant bijvoorbeeld dezelfde bh in een ander kleurtje, dan weet het computersysteem perfect in welke winkel we die kunnen vinden en rest ons enkel nog een pasmoment in te plannen.

Natuurlijk doen we meer dan alle telefoons aannemen en afspraken inboeken.

Achter de schermen bereiden we de paspakketjes voor, zodat die klaar staan voor verdeling naar de winkels en maken we bestellingen van klanten via onze webshop klaar voor verzending.

Ook de nieuwe collecties gaan eerst door onze handen. We pakken uit, verdelen de stukken over de winkels en zetten alles in het computersysteem.

Ik vind het boeiend om de werking van Curtres steeds verder helpen uit te bouwen tijdens de afgelopen jaren. En wanneer ze me nodig hebben in de winkels, steek ik daar ook heel graag een handje toe.

Bij Lingerie Curtres zoeken we steeds naar de beste manier van aanpak.
Team Curtres : een heel fijn team!