Ilse

'Persoonlijke aanpak en privacy, daar maken wij het verschil'

Verkleinwoordjes gebruik je beter niet, zei de trainer tijdens onze teamworkshop. Grappig, want wij houden van verkleinwoordjes. We vinden ze gezellig. Warm. Passend bij wie wij zijn.

Onze focus lag altijd al op klantenbeleving, maar we trekken die lijn nu helemaal door, zelfs tot in de rust- en verzorgingstehuizen. We merken hoezeer vrouwen genieten van onze persoonlijke aanpak en hoe groot de nood aan privacy is.

Precies daar maken we het verschil.

Bij Curtres kan jij als klant exclusieve tijd met onze stylistes doorbrengen en dankzij hun expertise kwaliteitsvolle lingerie vinden voor jouw lichaam. Tijdens elke fase van je leven.

Daar zorgt ons team voor, zowel online als offline.

Allemaal mensen met het hart op de juiste plaats. Met elk hun sterktes. Allemaal verschillend ook, want net die verscheidenheid maakt het mogelijk om heel wat vrouwen te helpen.

Daarom vertellen wij, als team, graag elk ons verhaal.

Mijn verhaal start bij de oprichting. Jaren stond ik aan Anja Vanoppen haar zijde. Geen enkele taak binnen Curtres die ik niet ooit zelf heb gedaan. In 2020 draaiden we de rollen om, om beiden te kunnen doen wat we het liefste doen.

Vandaag zorg ik ervoor dat ons team, onze klanten en wijzelf genieten van een veilige, fijne en professionele werkomgeving waarin we blijven groeien. Groei van onze kennis over lingerie, zakelijke groei, maar vooral onze groei als mens, als team.