Ilse

'We willen het verschil maken.'

Verkleinwoordjes gebruik je beter niet, zei de trainer tijdens onze teamworkshop. Grappig, want wij houden van verkleinwoordjes. We vinden ze gezellig. Warm. Passend bij wie wij zijn.

Ook de afsprakenkalender maakt deel uit van de Curtresidentiteit.

Onze focus lag altijd al op klantenbeleving, maar we trekken die lijn nu helemaal door. We merken hoezeer vrouwen genieten van onze persoonlijke aanpak en hoe groot de nood aan privacy is.

Daar maken we het verschil.

Bij Curtres reiken we de juiste lingerie aan voor jouw lichaam doorheen alle fases van je leven. We weten welk verschil lingerie uitmaakt. Daarom willen we dat iedereen zich welkom voelt.

Daar zorgt ons team voor.

Allemaal mensen met het hart op de juiste plaats. Met elk hun sterktes. Allemaal verschillend ook, want net die verscheidenheid maakt het mogelijk om heel wat vrouwen te helpen.

We kunnen veel voor onze klanten. Niet alles, maar veel. Daarom vertellen we vandaag ons verhaal. Dat start voor mij bij de oprichting van Curtres.

Ik was erbij vanaf de eerste dag en er is na al die jaren geen enkele taak binnen Curtres die ik niet ooit zelf heb gedaan.

Vandaag zorg ik ervoor dat ons team, onze klanten en wijzelf genieten van een veilige, fijne en professionele werkomgeving waarin we blijven groeien. Groei van onze kennis over lingerie, zakelijke groei, maar vooral onze groei als mens, als team.

Daarom zullen we nieuwe hoofdstukken blijven schrijven.
Lees jij mee?