Lies

'Wat wij doen op het bureau?'

Bel je Curtres, dan krijg je mij of één van mijn collega's aan de lijn. Wij helpen je graag verder.

Zo kan je ons niet alleen bellen voor het maken van een afspraak, maar luisteren wij ook graag naar je andere vragen, want ook het bureau van Curtres wordt bemand door lingeriespecialisten.

Via de telefoon helpen we niet alleen onze klanten. Ook de collega's uit de winkels kunnen op ons rekenen. Het bureau van Curtres werd dan ook in het leven geroepen om net die collega's van een heleboel taken te ontlasten. Zo kunnen zij zich concentreren op wat het belangrijkste is: de klant helpen.

Verder staan we ook in voor de contacten met onze leveranciers, de nodige administratie en natuurlijk zijn we een beetje het verdeelcentrum tussen de winkels. Ja, het lijkt hier soms wel een bijenkorf. Met zacht gezoem en een af- en aanvliegen van pakjes.

We werken met een vrij jong team achter de schermen en zijn ook overal inzetbaar, wat een groot voordeel is bij noodgevallen of tijdens drukke periodes.

Ik vind mijn job superleuk. Het telkens aanleren van nieuwe dingen vind ik uitdagend en dat je de nieuwe collectieboeken soms als eerste vasthebt, heeft iets. Behalve hard werken, maken we ook plezier. Dat werkt nog beter!