Lies

'Mensen helpen is mijn grootste geluk'

Ik kan mijn passie voor lingerie gebruiken, zowel voor als achter de schermen.

Net zoals Lina en Goele, werk ik zowel voor als achter de schermen.

De helft van onze uren helpen wij klanten in de paskamer, de andere helft is het mogelijk dat als je naar Curtres belt, je één van ons aan de lijn krijgt.

En dat maakt dat je ons niet alleen kan bellen voor het maken van een afspraak, maar dat we je op alle vragen kunnen beantwoorden die te maken hebben met pasvormen, maten en collecties.

Via de telefoon helpen we niet alleen onze klanten. Ook de collega's uit de winkels kunnen op ons rekenen. Het bureau van Curtres werd dan ook in het leven geroepen om net die collega's van een heleboel taken te ontlasten. Zo kunnen zij zich concentreren op wat het belangrijkste is: de klant helpen.

Verder staan we ook in voor de contacten met onze leveranciers, de nodige administratie, maken wij de pakketjes voor de afspraken klaar en zijn wij het verdeelcentrum tussen de winkels. Alle nieuwigheden en leveringen worden voor alle winkels bij ons centraal geleverd en wij verdelen uit naar de verschillende filialen.

Daarbovenop zijn wij het kloppend hart van de webshop. Alles wat te maken heeft met de online orders, is onze verantwoordelijkheid. Ja, het lijkt hier soms wel een bijenkorf. Met zacht gezoem en een af- en aanvliegen van pakjes.

We werken met een vrij jong team achter de schermen en zijn ook overal inzetbaar, zo springen wij ook bij in de winkels bij drukke periodes of noodgevallen.

Ik vind mijn job superleuk. Het telkens aanleren van nieuwe dingen vind ik uitdagend en dat je de nieuwe collectieboeken soms als eerste vasthebt, heeft iets. Behalve hard werken, maken we ook plezier. Dat werkt nog beter!