Liesbeth

'Elke 2 jaar heb je recht op een nieuwe borstprothese.'

Soms dragen vrouwen tien jaar dezelfde borstprothese. Dat hoeft niet, want elke twee jaar heb je recht op een nieuwe. Vertel het verder!

Na twee jaar boet je prothese niet alleen in aan kwaliteit, ook je lichaam kan veranderen. Een paar kilo meer of minder betekent vaak een nieuwe prothese.

Voor elke borst, en daar bedoelen we links en rechts mee, bestaan meer dan 30 protheses. Ze verschillen in grootte, vorm, kleur. Met of zonder tepel. Of met aparte tepel. Een klevende prothese, een losse of eentje uit mousse. Volle borsten, deeltjes of met een hele zijkant. Enkellagig of meerlagig. Verschillend in gewicht. Of een zwemprothese.

En bij het kiezen van een prothese hoort ook het kiezen van de juiste lingerie, want het is de lingerie die ervoor zorgt dat je prothese perfect blijft zitten met het grootst denkbare comfort.

Als je dit weet, weet je waarom je je best deskundig laat bijstaan door een bandagiste gespecialiseerd in lingerie.

Dat betekent dat wij niet alleen uit het specifieke lingeriegamma van prothesebh's kiezen, maar sommige klanten ook kunnen verder helpen in hun vertrouwde lingeriemerk met een in huis aangepaste bh.

Wij zijn dankbaar dat we dankzij die ervaring onze klanten die getroffen worden door kanker verder kunnen helpen in hun eigen vertrouwde winkel.

Wij maken graag het verschil, zodat jij het verschil niet hoeft te voelen.