Mara

'Vertrouwen is het belangrijkste .'

Ik vind het fijn om nieuwe en exclusieve stuks uit te kiezen voor onze etalages. Vaak stappen klanten binnen, omdat ze iets moois in de etalage zien.

Soms weten klanten perfect wat ze willen, is hun maat onveranderd en zijn ze in een wip weer binnen en buiten. Meestal is er meer tijd nodig.

Wanneer de maat bijvoorbeeld niet meer dezelfde is, of er extra aandacht moet besteed worden aan het matchen van lingerie en kledij. Zo kan je een bh nodig hebben voor onder een nieuwe jurk, doorzichtige blouse of laag uitgesneden trui. Lingerie moet mooi passen, zowel zonder als met kleren.

Vertrouwen is een heel belangrijk asprect in onze relaties met klanten.

Mijn klanten moeten weten dat ik ze niet buiten laat gaan met iets waar ze niet mee staan. Het is ook mijn taak om hen te helpen de juiste beslissing te nemen: ’t is ja of ’t is neen. Een middenweg is er niet.

Natuurlijk denk ik na over een artikel dat in de schuif blijft liggen en ben ik ’s avonds blij met een goed verkoopcijfer, maar ik verkoop liever niet, dan het verkeerde.

Wanneer ik denk dat ze mooi gaan staan met een bepaald stuk, zal ik dat ook altijd aanbieden. Zo dragen verschillende van mijn klanten de Hanky Panky topjes en slipjes, waar ik zelf fan van ben. Ik heb ze in verschillende kleurtjes, draag ze onder een laag uitgesneden blouse of trui of gewoon als extra warm laagje.

Ja, al die toppertjes deel ik graag met mijn klanten.