Nadine

'We kunnen veel. Niet alles. Maar veel.'

De juiste lingerie maakt het verschil. Elke vrouw voelt zich wel eens onzeker. Op die momenten is het dragen van goed zittende en perfect passende lingerie absoluut noodzakelijk.

Lingerie kan elke borst een mooie ronde vorm geven, maar soms kiezen we liever voor comfort. Een feestje of thuis op de bank, je kiest afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Uiteindelijk is dit een persoonlijke keuze, maar om te kunnen beslissen, moet je wel weten wat mogelijk is.

Daarom is het belangrijk klanten te laten ontdekken wat je allemaal kan bereiken met het dragen van de juiste lingerie. Zo kan je een vollere borst creeëren of ze net verkleinen. En al te vaak kiezen vrouwen met een volle boezem een bh die zorgt voor een knellend gevoel onder de borst of die, nog erger, drukt tegen de borst. Dat hoeft niet.

Heel wat ongemakken kunnen we voorkomen of verhelpen met het dragen van de juiste bh.

Daar hoort een perfecte maatbepaling bij. Je merkt het verschil meteen wanneer je de juiste maat draagt.

Gelukkig hebben we naast kennis ook een ontzettend ruim assortiment aan maten en merken in huis. Ook voor de vollere borst. We werken tot N cup en hebben ook een ruim assortiment aan badgoed.

Wil je ontdekken hoe we jou verder kunnen helpen? Dankzij het afsprakensysteem helpen we jou verder in alle intimiteit.