Valentijn nadert stilaan... Wij helpen je graag met het ideale geschenk voor je geliefde, zowel in onze winkels als online! 

Onze 5 tips om zorgeloos je Valentijnscadeau aan te schaffen:

1. Ga op zoek naar de juiste maat!

Eerst en vooral is het belangrijk dat je de maten van je liefste kent. Kijk even in haar kleerkast en zoek naar labeltjes in t-shirts, bh's, broekjes.. waarop je haar maten terugvindt. 

Voor een pyjama of nachtkleed zijn de maten vrij gemakkelijk. De maten in onze webshop lopen gelijk met de maten die je terugvindt in haar kleedjes of T-shirts.

Wil je een lingeriesetje kopen, dan is het belangrijk dat je niet naar het label van één bh kijkt, maar dat je meerdere labels van verschillende bh's nakijkt. Je kan je het best baseren op de maten in de bh's die ze het vaakst draagt, de bh's die je waarschijnlijk wel kent ;-)

Moest je geen maten terugvinden omdat ze deze er bijvoorbeeld uitknipt, kan je altijd contact met ons opnemen (webshop@curtres.be of 011/312567). Indien ze reeds klant bij ons is, vinden we haar maten terug op haar klantenfiche.

2. Onderzoek welk type beha ze het liefst draagt

Nu je de maat kent, kijk je ook best even welk soort bh ze draagt.
We sommen de meest voorkomende even voor je op:

  • Een push-up bh. Deze bh's zijn ontworpen om de borsten optisch groter te laten lijken. Wanneer je aan de binnenkant van de cups voelt, voel je een kussentje dat je eruit kan halen of een extra verdikking. Deze bh's zijn laag uitgesneden en tonen meer boezem.
  • Een bh zonder beugel. Deze bh’s hebben geen beugels onder de borst. Deze zijn vaak gemaakt van stretchy, elastisch materiaal of tule en kant. Ze nemen de natuurlijke vorm van de borsten aan. Ze geven minder ondersteuning, maar zitten wel super comfortabel.
  • Een bh met mousse cups. Deze bh’s zien er wat ‘steviger’ uit omdat de cups voorzien zijn van een dun laagje mousse. Indien je ze neerlegt, blijven de cups ook mooi bol staan. Deze bh’s geven de borsten een mooie, natuurlijke ronde vorm.
  • Een bh zonder mousse cups. Ze hebben beugels onder de cups, die de borsten ondersteunen en ze een goede vorm geven. Een niet voorgevormde BH bevat namelijk geen schuim of andere vullingen, waardoor ze de natuurlijk vorm van de borsten aannemen en de beugels de borsten liften. 
  • Een strapless bh. Deze bh’s kunnen perfect met en zonder bretellen gedragen worden. Heel erg interessant om te dragen onder een topje of kleedje zonder schouderbandjes.
  • Een borstprothese bh. Deze bh’s zijn speciaal ontwikkeld voor het comfortabel dragen van een prothese. Dames die op zoek zijn naar een nieuwe borstprothese, kunnen hiervoor ook terecht bij onze bandagiste Eva.

3. Navigeer in onze shop op type bh en maat

  Wanneer je weet welke maat en welk type bh je liefste draagt, kan je super gemakkelijk in onze webshop filteren. In onze navigatie onder de tap “Dames – Bh’s” vind je de verschillende type bh’s zodat je snel aan de slag kan. Nu nog enkel kiezen in welk kleurtje of patroontje je haar graag zou willen zien.

  4. Kies een bijpassend slipje

  Wanneer je een bh open klikt, wordt bij “Maak de set compleet” de bijpassende slips voorgesteld. Zo kom je uit op een leuk setje!

  5. Vink de GRATIS optie geschenkverpakking aan

  In het winkelmandje heb je de kans om de gratis optie “Voeg geschenkverpakking toe” aan te vinken.
  Wij zorgen ervoor dat je pakje mooi verpakt bij je afgeleverd wordt.

  Zie je het echt niet zitten op deze manier?

  Neem contact met ons op (011/312567) een team van stylistes staat voor je klaar om je telefonisch te helpen in je zoektocht.

  En anders is een geschenkbon ook altijd een goed idee!
  Je hebt keuze uit 2 verschillende opties:

  1. een digitale geschenkbon die je ONMIDDELLIJK ontvangt in je mailbox. Vervolgens kan je deze afprinten en zelf verpakken OF via mail doorsturen naar de gelukkige. De digitale bon is ook op te nemen in de webshop.
  2. een fysieke cadeaubon, die wij mooi verpakken en naar de geadresseerde van je keuze opsturen.  

  Beide soorten bonnen zijn onbeperkt geldig en in te ruilen in onze winkels te Alken, Hasselt en Kortessem. Enkel de digitale geschenkbonnen zijn inwisselbaar in de webshop.

  Je kan ook altijd een kijkje nemen in onze rubriek Geschenk Inspiratie.
  Kadootjes waar je sowieso mee scoort! Niet te ingewikkelde maten, gemakkelijk te kiezen en super mooi verpakt bij levering (vink de gratis optie geschenkverpakking zeker aan!).
  09 januari 2023 — Ilse Lemmens