Een kleedje of blousje met een diepe ruguitsnijding. Super mooi, maar welke bh draag je daar nu onder?

Je kan voor een aantal oplossingen gaan, namelijk

🖤 de meest voor de hand liggende oplossing is geen bh, gewoon puur natuur. Nu, voor de meeste dames onder ons, gaat dit een totale NO GO-zijn. Geloof me, ook voor mij. Na 2 kinderen heeft de natuur mij helaas een beetje benadeeld. Allé, toch op vlak van stevige borsten. 

🖤 ben je gezegd met mooie stevige borsten, maar hebt je bang dat je tepels zichtbaar zijn wanneer je geen bh draagt? Dan kan je gebruik maken van tepelcovers. (te gebruiken met en zonder bh!)

🖤 wat ook super mooi is, is een bh met een mooie rugsluiting zoals hier op de foto. Neem eens een kijkje bij de Lous van Marie Jo of een sexy body met diepe rug. 

🖤 of misschien ga je liever voor het effect "ik draag geen bh" maar toch draag je er stiekem eentje, namelijk een strapless bh zonder rug en zelfklevend. Of zoals wij zeggen: "de plakbh". Mogelijk voor dames met een cupmaat gaande van 70A tem 75F.  Door het vetertje in de voorsluiting aan te trekken, bereik je het gewenste push-up effect! Wanneer je de plakbh voor de eerste keer draagt, is het eerlijk toegegeven even wennen, maar je mag er zeker van zijn dat deze bh goed blijft zitten en een mooi effect geeft onder je kleedje!

Al deze stuks zijn online te bestellen.
Heb je graag professioneel advies? 
Plan een passessie in je favoriete winkel en we helpen je graag verder.
Misschien ook interessant om je kleedje of blouse met open rug mee te brengen, dan zie je onmiddellijk het gewenste effect!

Liefs,
llse

 

 

  

08 december 2022 — Ilse Lemmens