Zorg dragen voor je lichaam wordt met het verstrijken van de jaren alleen maar belangrijker. Daar hoort het dragen van lingerie ook bij. Ook wanneer je in een rust- of verzorgingstehuis woont!

Vaak dragen vrouwen die afhankelijk zijn van anderen voor hun aankopen niet goed passende lingerie.

In het beste geval doet de gekozen bh zijn werk niet helemaal, maar soms is hij gewoon oncomfortabel en verdwijnt ergens onder in een lade.

In het slechtste geval gaat een dochter, schoon- of kleindochter heen en weer rijden om toch iets passend te zoeken. Een hoop gedoe met vaak nutteloze kosten en weinig resultaat.

Maar wanneer je weet dat ook de levenskwaliteit van vrouwen in de herfst van hun leven verhoogt door het dragen van kwalitatieve lingerie, is dat ronduit jammer.

Daarom vinden wij het belangrijk om naar die klanten toe te gaan, die in een rust- en verzorgingstehuis leven. Waarom zouden de dames die niet meer naar ons toe komen komen geen recht hebben op comfortabel ondergoed?
Of meer nog, waarom moeten zij iets aandoen wat iemand anders voor hun gekocht heeft op "het geraak"?

Precies daarom trekken we als experten de baan op om eendaagse pop-ups in te richten in de rust- en verzorgingstehuizen waar we mee samen werken.
Helemaal in Lingerie Curtres-stijl: met een bloemetje als decoratie, ons geurmachientje voor een heerlijke geur, de mooiste comfortabele collectie, een rustige aangename omgeving én vooral heel veel goesting.

Wij willen deze dames ook de service en advies geven, precies zoals wij dat doen in onze winkels. Want ook zij verdienen dat!
Heerlijk om vast te stellen dat we al verschillende dames op verplaatsing geholpen hebben die jaren klant waren bij Lingerie Curtres, maar omwille van de mobiliteit er niet meer geraakten.
We zien deze dames zo opfleuren wanneer ze opnieuw kunnen winkelen bij hun favoriete lingerie winkel van vroeger.

Dus wanneer het net wat rustiger is in onze winkels, plannen we deze bezoekjes in en trekken we er met een team van experten op uit.

Speciaal voor deze bezoeken hebben we een passende collectie samengesteld van lingerie, ondergoed, protheselingerie, nachtkledij, pantoffeltjes en kamerjassen.

Een tweetal weekjes voor ons komst, plaatsen wij banners en foldertjes aan de inkom zodat jullie op de hoogte zijn van onze komst.

Heb jij ook een oma, mama of kennis die verblijft in een rust- of verzorgingstehuis? Of misschien verblijf jij er zelf?
Vraag eens bij team Ergo of wij al een afspraakje hebben opstaan om langs te komen. Mocht dat niet zo zijn, neem contact met ons op, want wij hebben nog wel wat gaatjes vrij in onze agenda!

Benieuwd welke woonzorgcentra wij dit najaar sowieso al bezoeken?
Klik hier ⬇

Misschien tot één van dees?
Liefs, Ilse namens team Curtres

06 februari 2023 — Ilse Lemmens